Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгород запрошує на "Закарпатське божоле"

Ужгород запрошує на "Закарпатське божоле"

Про це повідомляє ZK ОБЛАСТЬ. ОНЛАЙН

Цього місяця Ужгород запрошує містян та туристів на свято молодого вина. «Закарпатське божоле» відбудеться 15-18 листопада. Місце незмінене – у підвалах історико-культурного центру «Совинне гніздо», пише «Турінформ Закарпаття».

Офіційне відкриття фестивалю відбудеться у суботу, 17-го листопада, о 13:00. Проте у четвер, 15-го листопада, міський голова обласного центру Закарпаття відкриє першу бочку молодого вина.

На фестивалі кожен зможе продегустувати молоде вино та взяти участь у винному аукціоні
Організатори заходу запланували для відвідувачів цікаву програму святкування. Гості фесту зможуть придбати бокал із логотипом «Закарпатське божоле», який цього року не будуть обмінювати на літр вина. Також відвідувачі зможуть скуштувати не тільки молоде, а також і витримане вино.

На заході відбудеться й аукціон кращих колекційних сортів вина.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: