Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті суттєво знизився рівень дитячої злочинності

На Закарпатті суттєво знизився рівень дитячої злочинності
На Закарпатті вдалося зменшити рівень дитячої злочинності майже на третину, - про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Закарпатті спостерігається тенденція до зниження відсотка злочинів, скоєних неповнолітніми. У порівнянні з минулорічними показниками, рівень злочинності серед дітей суттєво знизився. У результаті профілактичної роботи, яку проводять співробітники ювенальної поліції краю, вдалося зменшити рівень дитячої злочинності на понад 27 відсотків.
Поліцейські Закарпаття спільно з соціальними службами працюють у цілодобовому режимі, для того, аби підвищувати рівень правової освіченості неповнолітніх та запобігати вчиненню ними протиправних дій.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: