Вхiд на сайт
Авторизацiя

Минай - Динамо: прогноз і анонс на матч Кубка України

Минай - Динамо: прогноз і анонс на матч Кубка УкраїниДо недавнього часу ФК «Минай» - скромний клуб з передмістя Ужгорода був відомий більшості вболівальників виключно завдяки наявності в складі Михайла Кополовця. Екс-півзахисник «Карпат» і «Говерли» приєднався до команди, коли вона почала свій шлях в любителях, а з цього сезону дебютував з минайцями у Другій лізі.

Плани у молодого колективу амбітні - вже за підсумками нинішнього сезону «Минай» планує підвищитися в класі. Рівень гри команди Ігоря Харьковщенко, а також непоганий, як для клубу другої ліги підбір гравців, дозволяють думати, що поставлене ​​завдання цілком здійсненне. Крім Кополовця, в складі «Миная» виступають екс-гравці «Динамо» і «Шахтаря» Олег Допілка і Василь Кобін, а також екс-гравці «Говерли» Дмитро Бабенко та Владислав Микуляк. Зрозуміло, що найкращі футбольні роки цих гравців позаду, але на рівні другої ліги, їх досвіду і умінь досить для того, щоб вважатися лідерами молодого колективу.

На даний момент турнірна ситуація у ФК «Минай» сприятлива: команда після 15-ти турів очолює групу А другої ліги, випереджаючи «Калуш» і «Полісся». У Кубку України команда Харьковщенко пройшла команди Першої ліги - «Прикарпаття» і «Миколаїв», отримавши в 1/16 фіналу, мабуть, найбільш вигідного для себе суперника. Не в ігровому плані, звичайно, а в маркетинговому.
 
Квитки на затишний стадіон «Миная», що вміщає трохи більше трьох тисяч глядачів, були розкуплені практично відразу після того, як стало відомо, що в гості завітає «Динамо». І це при тому, що мінімальна ціна на квитки - 250 гривень.
І все одно, що «Динамо» в переддень найважливішого суботнього матчу з «Шахтарем» в чемпіонаті проти «Миная» напевно виставить напіврезервний склад. З іншого боку у команди Олександра Хацкевича зараз, що основний склад, що напіврезервний, в принципі, показують один і той же футбол. Недавній матч зі «Львовом», в якому кияни в черговий раз вдома втратили очки в грі з аутсайдером, це наочно підтвердив.
 
Точно не зіграє дискваліфікований Тамаш Кадар, і навряд чи Хацкевич, як і в грі чемпіонату, буде ризикувати Микитою Бурдою, який «висить на картках». Всім відомі проблеми киян з нападаючим. За відсутності Бесєдіна, у якого рецидив травми, забивати нікому. Супряга не виправдовує очікувань, Русин нестабільний, а Вербич - все-таки номінальний півзахисник, хоч і виглядає словенець на вістрі атаки куди переконливіше номінальних форвардів.
 
Кубковий матч з «Минаєм» однозначно не стане для команди Олександра Хацкевича легкою прогулянкою. До забитого гостями гола гра напевно буде тримати в напрузі, хоча б завдяки атмосфері на стадіоні. А якщо «Минай» зможе забити - буде взагалі цікаво. Так що сили перед «Шахтарем» гості точно не зекономлять, але далі в кубку України пройдуть.
 
Цікаво, що побачити матч «Минай» - «Динамо» можна буде не по телебаченню, а на YouTube-каналах Uzhnet +, «21 канал» (21 Ужгород) та М-Студіо. Не пропустіть, буде цікаво!
 
Орієнтовні склади:
 
«Минай»: Мелашенко, Нурієв, Кобін, Ощипко, Кополовець, Гавриленко, Беца, Микуляк, Пиняшко, Гегедош, Стасюк.
 
«Динамо»: Бойко, Миколенко, Сідклей, Піваріч, Шабанов, Кедзера, Сидорчук, Че Че, Шепелев, Циганков, Вербич.

Протистояння 1/8 фіналу Кубку України складаються з одного матчу. Жеребкування чвертьфіналу відбудеться 2 листопада, а матчі – 3 квітня 2019 року.
Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: