Вхiд на сайт
Авторизацiя

Минай пояснив надвисоку вартість квитків на матч з Динамо

Минай пояснив надвисоку вартість квитків на матч з Динамо
У середу, 31 жовтня, в Минаї в рамках 1/8 фіналу Кубка України однойменна команда прийме київське "Динамо". Початок поєдинку - о 14:00.

Оскільки місткість домашньої арени команди із Закарпаття всього 1300 місць, навпаки стаціонарних трибун будуть монтуватися додаткові посадочні площі. Їх буде ще 3000. Середня вартість монтажу одного місця - 400 гривень.

Відповідно, вартістю монтажу і обумовлена ​​ціна квитка на поєдинок. Тому, на додаткову монтувати трибуну квиток коштує 250 грн, на сектора A-B, E-F - 400 грн.

"Ми знаємо, що ціна квитка на поєдинок з" Динамо "значно, в рази відрізняється від вартості входу на інші матчі. Ми не хотіли завищувати ціни, але з огляду на економічну ситуацію і собівартість монтажних робіт, щоб забезпечити великий попит, який є зараз, взяли таке рішення ", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті" Миная ".

Відзначимо, що квитки будуть продаватися тільки в касі на стадіоні в Минаї, в одні руки можна буде придбати два квитки.

Джерело.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: