Вхiд на сайт
Авторизацiя

Прибічники активного способу життя побігли вулицями міста

Прибічники активного способу життя побігли вулицями міста

Про це інформує "Карпатський об'єктив" із посиланням на "Про Захід".

Учасники повинні пробігти кілька дистанцій, найдовша – півмарафон (21 км). ” Учасників понад 330. Багато учасників (більше 200) приїхали з інших міст та країн: Прага (Чехія), Strazske та Martin (Словаччина), Тарту (Естонія), Львів, Луцьк, Київ, Івано-Франківськ, Вінниця, Тернопіль, Чернівці, Хмельницький, Запоріжжя, Полтава, Рівне” – розповів “Про Заходу” організатор Uzhhorod Half Marathon Микола Машіка.

Маршрут Uzhhorod Half Marathon 2018 взяв початок на площі перед Закарпатським обласним Драмтеатром (Київська набережна, 7) та пролягатиме в напрямку до Пішоходного мосту. Далі всі учасники бігтимуть Православною набережною до лівого повороту на міст по вул. Анкудінова (пішоходною частиною). Наступна ділянка буде чи не найскладнішою на маршруті – це підйом по вул. Ольбрахта старо-чеською бруківкою.

Потім дистанція прямуватиме історичною частиною міста, а саме вулицею Корзо. Через декілька сотень метрів всі нарешті опиняться на початку найдовшої липової алеї в Європі (набережна Незалежності та Студентська набережна).

На 5 км на учасників чекатиме пункт гідратації, місце передачі естафети та музичний супровід – все це у зоні Maximus Gym, де учасники естафети матимуть змогу відпочити, переодягнутися або прийняти душ.

Друга половина маршруту пролягатиме вулицями Івана Франка та Загорською (пішоходною частиною). Далі - Боздошський парк та наступний пункт гідратації (~8 км), на якому буде можливість підзарядитись ізотоніком та веселою атмосферою.

Перше коло для напівмарфону, естафети та Десятки – абсолютно однакове: Учасники Десятки на цьому завершують змагання, а напівмарафонці та команди естафети продовжать свій шлях далі.

Єдина відмінність другого кола Uzhhorod Half Marathon 2018 від першого – це поворот у Боздошському парку.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: