Вхiд на сайт
Авторизацiя

До України увірветься друге "бабине літо": завтра в більшості регіонів очікується потепління

До України увірветься друге "бабине літо": завтра в більшості регіонів очікується потепління У неділю, 28 жовтня, в Україні очікується тепла погода в усіх регіонах України. Дещо прохолодніше лише в північних областях.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.
На заході України очікується 7-9 градусів тепла вночі. Вдень у Волинській та РІвненській областях 11-14 градусів, а в інших - 16-21 градус вище нуля. В усіх західних областях, окрім Хмельницької та Чернівецької, дощитиме. 

У центрі переважно тепло, 7-9 градусів вночі і 17-21 вдень. У Київській, Житомирській, Чернігівській та Сумській областях температура вдень - 12-14 градусів.  У цих областях також очікується дощ. 

На сході та півдні очікується тепла погода, ртутний стовпчик показуватиме 7-9, а на півдні й 10-12 градусів тепла вночі, а вдень - 19-21.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: