Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді урочисто відкрили три міжнародні фестивалі від «Яскравої країни»

До обласного центру Закарпаття сьогодні приїхали 950 юних талантів із 12 областей України, а також Словаччини, Молдови та Македонії.
В Ужгороді урочисто відкрили три міжнародні фестивалі від «Яскравої країни»

26-29 жовтня в Ужгороді у ПАДІЮНі пройдуть аж три мистецькі заходи, на яких діти та молодь зможуть продемонструвати свої таланти. Це V Міжнародний дитячо-юнацький фестиваль-конкурс національних культур та народної творчості «ЯСКРАВА КРАЇНА» Закарпаття – 2018», Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької хореографії «Падіюн-Євро-Данс - 2018» і Міжнародний фестиваль танцю і пісні «Хвилі Охриду» (Македонія).

Офіційне відкриття свята відбулося на площі Театральній, учасників фестивалів, батьків, керівників колективів привітав заступник міського голови Олександр Білак, передав також вітання від міського голови Ужгорода Богдана Андріїва.

Організатори дійства - громадська організація «Яскрава країна» - відзначають, що фестиваль проводять для підтримки, розвитку і популяризації народного мистецтва, а також знайомства з самобутньою культурою, мистецтвом і традиціями різних націй і народностей, що проживають в Україні та за її межами. Також учасники фестивалів обміняються творчим досвідом, зможуть оглянути історичні та культурні пам’ятки Закарпаття.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: