Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпаття відзначить День визволення області та України від фашистських загарбників (АНОНС)

Закарпаття відзначить День визволення області та України від фашистських загарбників (АНОНС)У неділю, 28 жовтня, в Ужгороді відбудуться урочистості з нагоди відзначення 74-ї річниці визволення України та Закарпаття від фашистських загарбників.

Заходи розпочнуться об 11:00 покладанням квітів до пам’ятника «Україна – визволителям» на українсько-словацькому кордоні.

Об 11:30 відбудеться покладання квітів до монументу «Добровольцям Закарпаття – учасникам Другої світової війни» (у сквері біля готелю «Закарпаття»).

О 12:00 учасники заходу покладуть квіти до Вічного вогню на Пагорбі Слави.

Участь у відзначенні пам’ятної дати візьмуть ветерани, керівники краю, обласного центру, а також представники Збройних Сил України, правоохоронних структур, центральних органів виконавчої влади, громадських організацій.

Шановні краяни, запрошуємо долучитися до відзначення 74-ї річниці визволення області та всієї країни від фашистських загарбників і вшанувати пам’ять загиблих воїнів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: