Вхiд на сайт
Авторизацiя

Забудовник відшкодує 83 тис грн на розвиток інфраструктури міста Мукачева

Забудовник відшкодує 83 тис грн на розвиток інфраструктури міста Мукачева
Мукачівською місцевою прокуратурою проводиться системна робота щодо наповнення бюджету за рахунок коштів, які надходять від укладення договорів про пайову участь.

Зокрема, 16 жовтня 2018 року Мукачівським міськрайонним судом задоволено у повному обсязі позовні вимоги Мукачівської місцевої прокуратури та стягнуто на користь місцевого бюджету територіальної громади міста пайову участь (внесок) у створенні розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста в розмірі 83 тис грн.

Підставою для звернення до суду стало те, що забудовник, після здачі об’єкта до експлуатації, тривалий час ухилявся та так і не сплатив обов’язковий внесок на створення розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

Робота на вказаному напрямку триває, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: