Вхiд на сайт
Авторизацiя

Підвищення ціни на газ веде за собою різке здорожчання усіх товарів

Підвищення ціни на газ веде за собою різке здорожчання усіх товарів
Голова політичної партії "Наші", депутат Верховної Ради України Євген Мураєв (позафракційний) заявив, що з точки зору українських реалій підвищення ціни на газ є катастрофою, так як зростання ціни на газ призведе до глобального зростання цін на всі товари та послуги.

Про це він повідомив на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Зростання ціни на газ призведе до глобального зростання цін на всі товари і послуги, а значить і до чергового зниження купівельної спроможності гривні", - підкреслив політик.

Влітку прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявляв, що підвищення ціни на газ не відбудеться. У свою чергу, Мураєв підкреслив, що Гройсман обманює українців і створює видимість того, що "рятує" їх.

"Те, що прем'єр, який обіцяв цього не робити, звичайний брехун і пройдисвіт з пісочниці Порошенко - очевидно всім. І нехай недогорант не думає, що це вдарить лише по директорові вінницького базару. Ми пам'ятаємо, хто привів Яресько, Гонтареву, Гройсмана та радів кожному траншу як "перемозі", - заявив народний депутат.

Економічний експерт Олександр Охріменко заявив, що підвищення цін на газ можна було уникнути, якщо б в Україні існував ринок газу.

"У нас на ринку газу монополісти. Звертаю увагу, що в 2016 році були прийняті закони про ринок газу для населення, але нічого не було зроблено. Якщо зробити ринок, ціни б зменшилися. У нас монополіст НАК "Нафтогаз". Це один з основних генераторів підвищення цін на газ", - сказав експерт.

Крім того, Мураєв заявив, що влада у своїх діях розраховує на уникнення відповідальності.

"Сьогоднішня безкарність і вседозволеність - символи і стовпи чинного режиму. Але першу оцінку представники "по-новому" отримають вже в березні, а другу їм дасть найгуманніший суд у світі", - підсумував політик.

Джерело.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: