Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вночі в Ужгороді відключать водопостачання: подробиці від Водоканалу

Вночі в Ужгороді відключать водопостачання: подробиці від Водоканалу
Сьогодні вночі (з 23 на 24 жовтня) проводитиметься планова заміна обладнання на водозаборі «Минай». Орієнтовний термін виконання робіт – з 23:00 по 8:00.

У зв’язку з цим у вищезначений період буде призупинено подачу водопостачання з водозабору «Минай».

Водопостачання буде відсутнє по всій лівобережній частині міста (зокрема у прилеглих населених пунктах та населених пунктах, що відносяться до Коритнянської сільської ради). І в частині правобережної частини міста обмеженій вулицями Митна – Собранецька – Єньківська (в тому числі в районах вулиць, Загорська, Закарпатська, Гвардійська, Щедріна, І. Франка, Довженка, набережна Незалежності).

Водопостачання буде відновлено одразу ж після виконання робіт.

Коли водопостачання буде відновлено, необхідно пропустити воду через систему змивних бачків та не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.

Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород» просить вибачення за тимчасові незручності та дякує за порозуміння.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: