Вхiд на сайт
Авторизацiя

Пожежа у Виноградові: один із двох постраждалих у реанімації

Пожежа у Виноградові: один із двох постраждалих у реанімації
Пожежа спалахнула вчора, 21 жовтня, після 2 години ночі. У цей час рятувальники отримали повідомлення про те, що зайнялася квартира на першому поверсі двоповерхового житлового будинку.

В Управлінні ДСНС Закарпаття розповідають, горіло на вулиці Героїв Майдану, у Виноградові. Вогонь знищив речі домашнього вжитку.

Через пожежу постраждало двоє людей, а саме власниця оселі 1932 року народження та її онук 1987 року народження. Жінка отримала отруєння продуктами горіння легкого ступеня та доставлена у терапевтичне відділення Виноградівської РЛ.

А от чоловіку повезло менше, він теж отримав отруєння продуктами горіння середнього ступеня, і його госпіталізували у реанімаційне відділення Виноградівської районної лікарні

Наразі, з'ясовується причина та наслідки пожежі.

Джерело.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: