Вхiд на сайт
Авторизацiя

ДТП на Закарпатті: внаслідок автопригоди пошкоджено газопровід середнього тиску

ДТП на Закарпатті: внаслідок автопригоди пошкоджено газопровід середнього тиску
Сьогодні, 21 жовтня, о 08.52 в аварійно-диспетчерську службу ПАТ «Закарпатгаз» надійшло повідомлення про пошкодження газопроводу в Хустському районі.

Як повідомив головний інженер ПАТ «Закарпатгаз» Віктор Водзінський, внаслідок ДТП пошкоджено газопровід середнього тиску на вулиці Карпотлаш в селі Іза. На місці події працюють фахівці Хустського відділення ПАТ "Закарпатгаз". Про інцидент повідомлені правоохоронні органи. Внаслідок аварії без газопостачання залишилися мешканці 40 домогосподарств.

ПАТ "Закарпатгаз" закликав перекрити крани перед газовими приладами в оселях та перед лічильниками газу на вулиці. Це дасть можливість провести відновлення газопостачання у найкоротші терміни, а також сприяти газовикам у доступі до помешкань під час відновлювальних робіт. Про відновлення газопостачання буде повідомлено додатково.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: