Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 20 жовтня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 20 жовтня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 20 жовтня 2018 для Овна

Овнам варто маскимально відключитися від роботи і щоденних обов'язків. Віддайте перевагу розмовам, книжкам, прогулянкам. Особливо це стосується найбільш заклопотаних представників знаку.

Телець (21 квітня – 20 травня)


Сьогодні Тельцям гарантований успіх в осіб протилежної статі. Вам буде притаманна неабияка харизма. Сміливо вирушайте на зустріч пригодам!

Під час занять спортом будьте обережними, не забувайте про розминку та правила безпеки.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Бажано присвятити цей день відпочинку, працювати можна лише над власним духом чи тілом. Зараз вдалий час для прощання з поганими звичками, саморозвитку та самовдосконалення.


Рак (22 червня – 22 липня)


На Раків у яких є пара, чекає охолодження сімейних відносинах через третіх осіб. Не дійте радикально, проявіть трохи терпіння і все налагодиться. Астрологи рекомендують навіть на важкі ситуації поглянути зі сторони. Це дозволить додати легкості у вашу реальність.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Вдалий період, щоб оголосити війну гордині, зарозумілості та ілюзіям. Сьогодні бажано не укладати партнерських угод, не починати нових стосунків та не зав’язувати дружбу.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Дівам сьогодні рекомендують знайти час для себе – можна стригтися, змінювати зовнішність, проводити косметичні процедури чи просто знайти час, щоб полежати у ванні.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Зберігайте гнучкість і не чиніть опір змінам. У тих, хто буде старанно противитися новому, можуть виникнути суттєві ускладнення як в психологічному, так і в фізіологічному плані.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
[/b]

Скорпіонам сьогодні може бути притаманна легка емоційна нестабільність. Якщо на вас наваляться різкі перепади настрою – не лякайтеся.

[b]Стрілець (23 листопада – 21 грудня)


Постарайтесь не відволікатися на робочі питання і за можливості відгородіться від них сьогодні повністю. Справи по роботі навряд чи вдасться налагодити, а от стосунки з рідними набудуть нових барв (якщо, звісно, ви знайдете на них час).

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Задумані справи вдаватимуться, потрібно тільки вірити в себе, в те, що все вийде. Починається сприятливий час для здійснення запланованих справ, вирішення важких питань і проблем.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Водолії мають високі шанси завести корисні знайомства, які з часом допоможуть вирішити наболілі проблеми.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Тим, кому сьогодні доведеться працювати, може бути не легко зосередитися. Це й не дивно, особливо, якщо ви вже перепрацьовуєте не перший день. Спробуйте відволіктись трішки на що-небудь прекрасне – це допоможе зосередитися.


https://24tv.ua/ukrayina_tag1119


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: