Вхiд на сайт
Авторизацiя

Напад на поліцейського: закарпатські правоохоронці повідомили подробиці

Напад на поліцейського: закарпатські правоохоронці повідомили подробиці
Поліція Мукачева розпочала досудове розслідування за фактом спричинення тілесних ушкоджень правоохоронцеві під час виконання ним службового обов’язку. Обидвох чоловіків, які порушували громадський порядок затримали.

Інцидент трапився цієї ночі о 02:40 год. на автозаправочній станції по вул. Матросова в Мукачеві. Двом відвідувачам було відмовлено у продажі алкоголю, в наслідок чого вони стали порушували громадський порядок. Працівники АЗС викликали наряд поліції охорони. Поліцейські, які прибули на місце події, спробували заспокоїти чоловіків. Але ті поводилися агресивно на зауваження поліцейських не реагували, один з них вдарив правоохоронця.

Обидвох хуліганів затримали. Ними виявилися мешканці села Кольчино Мукачівського району 27 та 35 років. Чоловіків освідчили, вони були у стані алкогольного сп’яніння, що засвідчили результати аналізу.

За фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов‘язків слідчі Мукачівського відділу відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України. Таке правопорушення карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: