Вхiд на сайт
Авторизацiя

У вересні ринок "євроблях" виріс на 35%

У вересні ринок "євроблях" виріс на 35%
Продажі автомобілів з європейською реєстрацією зростають величезними темпами. У вересні цього року до цих авто українці проявляли особливий інтерес.

Як повідомляє AUTO-Consulting, у вересні поставки в Україну автомобілів на єврономерах відчули справжній бум. Так, в порівнянні з серпнем, кількість "евроблях" на українському ринку зросла на 35% і досягла показника 11,5 тис. штук. Це більше, ніж офіційний імпорт авто за пільговими акцизами.

Крім того, авто на "єврономерах" за місяць додали і свій вплив на авторинку. Якщо місяць тому на них припадало 19% українського ринку вживаних авто, то у вересні вже 19,8%.

За цей же час, імпорт старих авто в Україні склав 10,7 тис. автомобілів, що на 93% більше, ніж роком раніше. Ринок внутрішніх перепродаж автомобілів склав 42,5 тис. штук, що на 8% більше, ніж роком раніше. Єдиний сегмент українського авторинку, який у вересні скоротився – це ринок нових автомобілів. За даними AUTO-Consulting їх обсяг склав 6,3 тис. штук, що на 17% менше, ніж у вересні 2017 року.

Як бачимо, найактивніше в Україні зростають два сегменти: ринок авто на "євробляхах" та імпорт авто за зниженими акцизами. Нові авто менше цікавлять українців.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: