Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на четвер, 18 жовтня: кому не пощастить у цей день

Гороскоп на четвер, 18 жовтня: кому не пощастить у цей день
Пропонуємо дізнавтися, що для Вас приготували зорі на сьогодні, 18 жовтня.

ОВЕН

Представникам цього знака Зодіаку гороскоп на сьогодні обіцяє зустріч із досить цікавою, а головне - важливою людиною, яка неодмінно стане в нагоді в майбутньому. Такі зв'язки трапляються раз на мільйон, тому не пропустіть свій шанс дізнатися максимум корисної інформації і не розчаруйте довгоочікуваного співрозмовника.

ТЕЛЕЦЬ

Представники цього знака можуть зіткнутися з нерозумінням з боку близьких. Вам варто проявити терпіння і розуміння до них, оскільки деякі люди хочуть від вас уваги вже досить давно. Не реагуйте на випади провокаторів - ні до чого хорошого це не призведе. В іншому гороскоп на сьогодні обіцяє вельми цікавий день.

БЛИЗНЮКИ

Близнюкам сьогодні слід уважно спостерігати за тим, що вам кажуть. Існує великий ризик сварок із близькими, причому, винуватцями виступите саме ви. Віддайте перевагу спокійним, тихим бесідам, інакше можете стати героєм нового конфлікту.

РАК

Припиніть звертати увагу на висловлювання сторонніх - вони ніколи не можуть знати всього. що відбувається у вашому житті. Постарайтеся просто розслабитися й отримати задоволення від спілкування з друзями і не звертати увагу на неконструктивну критику.

ЛЕВ

Зірки радять Левам частіше говорити про свої почуття, не соромлячись. Повірте, вас чекає також чергова порція одкровень і зізнань. Також гороскоп на сьогодні обіцяє, що вам належить довгоочікувана зустріч після довгої розлуки, а поки постраюсь набратися сил для подальших інтенсивів і неабияких подій.

ДІВА

Діви в цей день зможуть вразити своїх коханих новими ідеями і пропозиціями. Ніколи не соромтесь освідчуватися в своїх почуттях, оскільки ваші щирі зізнання будуть оцінені по достоїнству. Не поспішайте, просто насолодіться романтичними моментами - вони принесуть вам величезне задоволення.

ТЕРЕЗИ

У представників цього знака в четверг може відбутися дуже важлива розмова, яка розставить по поличках багато нюансів у житті. Тому не квапте події, гороскоп каже, що все має йти своєю чергою.

СКОРПІОН

Скорпіонам варто сьогодні забути про всі побутові негаразди і ділові питання. Просто отримуйте задоволення від того, що відбувається - зустрічі, душевні розмови і прекрасні спогади вам забезпечені. Крім цього, четвер - відмінний момент для того, щоб визначити пріоритети на подальший час.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні світ буде здаватися Стрільцям зрадницьким, сірим і нудним, але, можливо, так справи йдуть тільки з вашої вини. Ви самі відштовхуєте від себе друзів, близьких і знайомих, попри те, що вони раніше йшли з вами на контакт. Перегляньте модель своєї поведінки з оточуючими.

КОЗЕРІГ

Козероги, як каже гороскоп на сьогодні, явно в ударі. Ентузіазму у вас нині буде - хоч відбавляй, а будь-які ідеї будуть сприйматися з вихвалянням і приязню. Однак, можливо, вам доведеться вдатися до чиєї-небудь допомоги - керівна і спрямовуюча сила буде вам просто необхідна.

ВОДОЛІЙ

Цікаво, що представники цього знака сьогодні спробують зробити певний ривок для того, щоб змінити своє життя. Навіть якщо вам не вдасться одразу досягти такої бажаної мети, не варто робити з цього трагедії. Тим більше, що набутий досвід буде воістину безцінний.

РИБИ

Риб чекає маса приємних сюрпризів: будьте готові до раптових поворотів фортуни і зумійте сприйняти всі зміни гідно. Сьогодні вам представиться можливість стати корисним для дорогої вам людини. Можливо, якісь старі справи доведеться відкласти, щоб усі сили кинути на втілення в життя свіжої ідеї.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: