Вхiд на сайт
Авторизацiя

PayPal і Starbucks розповіли про свої плани стосовно України

PayPal і Starbucks розповіли про свої плани стосовно України
Довгий час великі міжнародні бренди і компанії обходили Україну стороною. Далі анонсів про те, що коли-небудь вони таки з’являться у нас в країні, справи не йшли. Але в 2018 році ситуація змінилася – в кінці серпня в Києві відкрився магазин шведської мережі H&M, а недавно і шведська компанія IKEA заявила про те, що виходить на український ринок.

На запит журналістів в Starbucks відповіли, що вони розвивають свій бізнес в регіоні EMEA (Європа, Близький Схід і Африка), але відкривати торгові точки в Україні не входить в їх плани.

“Starbucks завжди шукає відмінні місця для кращого задоволення потреб наших клієнтів, і ми постійно оцінюємо наше портфоліо. Зараз ми як і раніше зосереджені на обслуговуванні клієнтів у регіоні EMEA в наших магазинах, які вже існують, і у нас немає планів анонсувати відкриття нових магазинів в Україні”, – розповіли нам в компанії.

Не планує заходити на український ринок і система PayPal. Недавно в Україні з’явилася дочірня компанія Xoom, яка запустила у нас транскордонні перекази. Але її сервис дуже обмежений, тому про повноцінну появу PayPal не йдеться.

Перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов розповів, що влада намагається змінити ситуацію і привабити PayPal,але поки що Україна не є для них пріоритетною.

“З PayPal ситуація дуже проста. Ми зараз не перебуваємо в переліку пріоритетних для них країн. Ми дуже сподіваємося, і ми робимо досить багато, щоб ця ситуація змінилася”, – зазначив Нефьодов.

Довідка:
Starbucks – найбільша міжнародна мережа кафе швидкого обслуговування американської фірми Starbucks Corporation. Кафе розташовані в 55 країнах світу.

Міжнародна система грошових переказів PayPal на відміну від більшості інших електронних платіжних систем, працює зі справжніми грошима, а не “титульними знаками”. Для миттєвого поповнення і виведення коштів PayPal пропонує прикріпити до рахунку в системі банківську картку або рахунок.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: