Вхiд на сайт
Авторизацiя

Раннє бронювання, або як заощадити на новорічній відпустці

Раннє бронювання, або як заощадити на новорічній відпустці
До Нового року залишилося вже не так багато: трохи більше двох місяців. Найбільш завбачливі українці вже активно думають, де відсвяткувати Новий рік. Скільки вдасться зекономити при ранньому бронюванні і у скільки обійдуться новорічні свята межами рідного міста, - читайте далі в матеріалі.

Як пише "Сьогодні", поки що є шанс заощадити любителям активного гірськолижного відпочинку в рідних краях: наприклад, зараз в Буковелі діють акційні пропозиції на новорічні свята. Так, якщо зняти житло на курорті зараз, то можна отримати знижку на проживання від 15 до 25%, вклавшись в 4-5 тис. грн за 5 днів з людини. Щоправда, без харчування. Також, якщо купити скіпаси до кінця жовтня, вони обійдуться в 5370 грн на п'ять днів катання (з 2 по 6 січня вони коштуватимуть на 400 грн дорожче).

Але мотнути на гірськолижні курорти за кордоном часом навіть дешевше, ніж в рідній Україні – завдяки аукціонним цінам. Так, тиждень на гірськолижному курорті Банско в Болгарії при ранньому бронюванні обійдеться в 11,2 тис. грн ($ 400) з людини. Сюди входять сніданки, дорога на автобусі туди-назад і проживання в 4-зірковому готелі. Різдво в польському Закопане на тих же умовах обійдеться всього в 7,7 тис. грн ($ 275), якщо оплатити поїздку до кінця цього тижня. Тим же, хто має в своєму розпорядженні вражаючіші сумами, турфірми пропонують відвідати резиденцію Діда Мороза в Фінляндії – тиждень з перельотом, проживанням та сніданками коштуватиме 20,2 тис. грн ($ 718) з людини в найскромнішому готелі.

Популярним маршрутом на різдвяні та новорічні свята щорічно стає вікенд в українських і європейських містах. Турів наразі вистачає: так, Новий рік в Ужгороді з купанням в термальних джерелах можна замовити за 2,4 тис. грн, а триденну подорож Закарпаттям – 3,1 тис. грн. В обох випадках поїздка починається у Львові, куди турист повинен дістатися самостійно. Також популярним місцем залишається сам Львів – три дні в західній столиці з дорогою туди-назад на автобусі обійдуться в 2,6 тис. грн.

"Зараз чудовий час купувати квитки на авіа. І хоча акційні пропозиції на різдвяні та новорічні дати бувають рідко, зараз ще є з чого вибрати за датами і часом вильоту. Ще один секрет: квитки коштуватимуть дешевше, якщо дати вильоту взяти на 20-ті числа грудня, до католицького Різдва, – радить менеджер столичного туроператора Владислав Кіфарук. – З бронюванням житла – аналогічно: зараз хороший вибір готелів для проживання в Празі, Кракові та Будапешті. Наприклад, 4 дні в Відні обійдуться в 400 євро, в Таллінні – 340 євро, в Кракові – 130 євро в тризірковому готелі".

Для любителів поїхати від зимових холодів до теплих країн є маса пропозицій на відпочинок з раннього бронювання. Для початку, маса пропозицій зараз є на ринку щодо одного із найбюджетніших і найулюбленіших українцями напрямків – Єгипту. Зараз тиждень в Шарм-еш-Шейху чи Хургаді за системою "все включено" в готелі категорії 4 або 5 зірок коштуватиме 12,6 тис. грн ($ 450). Щоправда, сума не враховує вартості святкового новорічного банкету – він обходиться зазвичай в 1,4-2,8 тис. грн ($ 50-100) додатково, залежно від готелю. За тиждень на Шрі-Ланці доведеться викласти 19,6-22,4 тис. грн ($ 700-800 з людини) в скромному готелі зі сніданками. Новий рік в ОАЕ коштуватиме 14 тис. грн ($ 500) за акційною ціною зі сніданками. У свою чергу за 10-12 ночей в Таїланді доведеться віддати щонайменше 22,4 тис. грн ($ 800), у В'єтнамі – 16,8 тис. грн ($ 600), а за таку ж путівку на Тенеріфе – 19,6 тис. грн ($ 700). Також є варіант поїхати до Ізраїлю на Різдвяну літургію у Віфлеємі за 12,8 тис. грн (400 євро) без перельоту. А Стамбул на чотири дні обійдеться в 4,5 тис. грн (140 євро), теж без перельоту.

Як повідомляли Українські Новини, головна ялинка-2019 буде на 8 метрів нижче торішньої.

Джерело.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: