Вхiд на сайт
Авторизацiя

Їсти після 18 години треба: дієтологи розвінчали популярний міф

Їсти після 18 години треба: дієтологи розвінчали популярний міф
Чимало людей, які хочуть мати гарну фігуру, впевнені, що їм не можна їсти після шостої години вечора. Проте, дієтологи пояснили, що відмовлятися від їжі у цей час шкідливо для організму, а сам міф про харчування після 18 години є помилковим.

Експерти стверджують: ті, хто вірить у метод для схуднення "не їсти після шостої", впевнені, що вночі організм змінює метаболізм і тому їжа, яку людина з'їла ввечері, перетворюється в жир, пише 7 Med News.

Проте, це зовсім так. За словами фахівців, у першу чергу метаболізм залежить від індивідуальних біоритмів людини і набагато важливішим є особистий графік кожного.

Дієтологи наводять приклад, коли людина звикла лягати спати опівночі, але при цьому намагається вечеряти в 17 годині. Тому наступні сім годин вона буде відчувати голод, з яким і піде відпочивати. Але зважаючи на те, що заснути на голодний шлунок складно, людина обов'язково що-небудь перекусить.

На думку фахівців, оптимальний час для вечері – за два-три години до сну. За цей час процес травлення майже завершиться, але почуття голоду ще не з'явиться. Крім того, повний шлунок не буде заважати сну.

Також дієтологи рекомендують харчуватися в один і той же час. Тоді організм звикне отримувати їжу через певні проміжки і перестане відчувати бажання перекусити що-небудь зайве.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: