Вхiд на сайт
Авторизацiя

Які продукти найкраще допоможуть очистити організм

Які продукти найкраще допоможуть очистити організм
Три продукти допоможуть стабілізувати роботу всієї травної системи, розвантажити печінку та очистити сечостатеву систему.

Яблука стабілізують роботу всієї травної системи завдяки пектину і клітковині, яка пов'язує шлаки і токсини.

Фрукти чудово покращують апетит, стимулюють вироблення шлункового соку та позбавляють від закрепів. Також яблука знищують збудників вірусів грипу А, дизентерії та золотистого стафілокока. Важливо споживати свіжі яблука зі шкіркою або у вигляді смузі.

Авокадо містить глутатіон, який блокує безліч небезпечних канцерогенів, при цьому розвантажуючи печінку. Цей південний фрукт стабілізує рівень холестерину у крові, допомагає травленню та забезпечує організм киснем.

Журавлина – один із найсильніших природних антибіотиків та противірусних засобів. Ягода чудово очищає сечостатеву систему від небезпечних бактерій, допомагає боротися з утворенням ракових клітин та чистить тромби і бляшки у судинах.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: