Вхiд на сайт
Авторизацiя

Порошенко наказав бійцям на Донбасі відповідати на вогонь бойовиків всіма можливими засобами

Порошенко наказав бійцям на Донбасі відповідати на вогонь бойовиків всіма можливими засобами Президент заявив, що треба бути готовими як до оборони так і до контрнаступу.

Президент України Петро Порошенко віддав наказ керівникам операції Об'єднаних сил відповідати на вогонь терористів всіма можливими засобами.

Про це він повідомив на зустрічі із командирами бригад Збройних сил, Нацгвардії і Державної прикордонної служби в рамках робочої поїздки в Хмельницьку область, передає Укрінформ.

Порошенко зауважив, що основна вимога до військових - не здавати жодного клаптика української землі та бути готовим до будь-яких сценаріїв.

"Треба бути готовими до будь-яких сценаріїв - як до оборони, так і до ефективного контрнаступу. Ми не повинні піддаватися на провокації в районі проведення операції Об'єднаних сил, проте дозволяю і наказую застосовувати всі підпорядковані вам сили і засоби в якості вогню у відповідь для збереження життя наших людей", - сказав глава держави.

Також він додав, що "ми не маємо права воювати радянськими методами. Армія повинна воювати не числом і великою кров'ю, а якістю та професіоналізмом".


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: