Вхiд на сайт
Авторизацiя

Крадіжка у маршрутці: спіймано двох підозрюваних

Крадіжка у маршрутці: спіймано двох підозрюваних
Співробітники відділу кримінальної поліції Ужгорода завдяки свідомим громадянам встановили особи підозрюваних у крадіжці в пасажирки громадського транспорту в обласному центрі Закарпаття.

Вчора, 8 жовтня, до Ужгородського відділку поліції надійшло повідомлення на лінію «102» про крадіжку в громадському транспорті. Небайдужі пасажири маршрутки не дали двом особам, причетним до злочину, вийти на зупинці та викликали поліцію. На місце події виїхали слідчо-оперативна група та патрульні. Вони спіймали двох жінок, у одної із них вилучили речовий доказ, а саме викрадений у дитини гаманець. Поліція з’ясувала, що обидві є мешканками Хустського району.

У 15-річної потерпілої в присутності матері відібрали заяву та встановили обставини за яких трапився злочин.

За фактом злочину відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто таємне викрадення майна. Слідство у справі триває, поліція встановлює, чи можуть бути ці особи причетними до аналогічних злочинів.

Поліція Закарпаття висловлює вдячність небайдужим громадянам, які не залишилися осторонь та стали на захист дівчинки.

Крадіжка у маршрутці: спіймано двох підозрюваних

Повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: