Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатці добровільно здали близько 100 одиниць зброї

Закарпатці добровільно здали близько 100 одиниць зброї
13 районів Закарпатської області у рамках «Місячника добровільної здачі зброї» мешканці принесли до відділків поліції 92 одиниці мисливської гладкоствольної, нарізної та холодної зброї. Місячник триватиме до кінця жовтня

Із 1 до 31 жовтня поліція Закарпаття проводить заходи щодо добровільної здачі населенням зброї, боєприпасів, спецзасобів та вибухівки для недопущення правопорушень, пов’язаних з використанням цих арсеналів на території області.

Впродовж перших дев’яти днів місячника жителі Закарпаття здали 92 одиниці зброї. Йдеться про 67 одиниць зареєстрованої та 18 одиниць незареєстрованої мисливської гладкоствольної зброї; 5 одиниць холодної зброї та 2 одиниці нарізної зброї.

Нагадуємо, місячник триватиме до кінця жовтня. Саме в цей період громадяни мають змогу здати в поліцію наявну в них незареєстровану зброю, уникнувши при цьому кримінальної відповідальності, яка передбачена ст. 263 Кримінального кодексу України.


Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: