Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Укрзалізниця" перекрила три перегони через вибухи на Чернігівщині

"Укрзалізниця" перекрила три перегони через вибухи на Чернігівщині
“Укрзалізниця” закрила три перегони для руху поїздів через вибухи на технічній території військовій частині на Чернігівщині. Про це повідомляє прес-служба ПАТ “Укрзалізниця”, передає УНН.

“Одразу після отримання інформації про займання та детонування боєприпасів у військовій частині у Чернігівської області „Укрзалізниця“ закрила рух поїздів на трьох залізничних перегонах”, — йдеться у повідомленні.


Йдеться про такі напрямки:

Августівський — Коломійцеве,
Августівський — Ічня
Коломійцеве — Прилуки.
Через станцію Августівський 9 жовтня, згідно з графіком руху поїздів, передбачено курсування трьох пар приміських поїздів.

Також вночі зі станції Гребінка на станцію Прилуки виїхав пожежний поїзд.

Нагадаємо, як повідомили у Генеральному штабі ЗСУ, 9 жовтня о 3.30, надійшла інформація від начальника 6-го Арсеналу, що в районі населеного пункту Ічня, Чернігівської області стався вибух на технічній території.

Джерело: УНН


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: