Вхiд на сайт
Авторизацiя

Які знаки зодіаку найсміливіші та найбоягузливіші

Які знаки зодіаку найсміливіші та найбоягузливіші
Є люди, які всього боятися, а є і ті, хто сміливо рухається по життю. Виявляється, на ці відчуття впливає не тільки наш внутрішній світ з його установками, а й зірки.

Вашій увазі рейтинг найсміливіших і найбоязкіших знаків зодіаку на думку астрологів.

Найсміливіші знаки Зодіаку:

Овен
Овен спочатку робить, а потім думає. Дуже рідко може аргументувати свої вчинки, які здійснив на "гарячу голову", абсолютно нерозважливо. Ніколи не зізнається собі, що в більшості випадків у таких непробачних вчинках винен сам Овен, вони обіцяють йому великі серйозні проблеми.

Лев
Льву подобається ризикувати і по-великому. Якщо в справі Лев відчув суперництво з протилежного боку, то докладе всі свої зусилля, щоб знищити свого суперника. Лев любить битву і полеглих в ній. Ніколи не буде відступати, ні за яких умов, найбільше через свою гордість, гідність. По-дурному буде стояти на своєму, найбільше на шкоду собі.

Скорпіон
Екстрім в крові у Скорпіона. Не уявляє своє життя без ризику і пригод. Іноді складається таке враження, що Скорпіон піддає себе безглуздому ризику. Завбачливий і обережний Скорпіон завжди відчуває слабке місце суперника. Ніколи не поступиться в бою. Битиметься до останньої краплі крові, не здаючи своїх позицій.

Найбоязкіші знаки Зодіаку:

Рак
У форс-мажорних ситуаціях Рак не любить ризикувати, а тим більше оголошувати відкриту війну супернику. Для Рака краще "свіже яйце на сніданок, ніж завтрашня запечена курка", тому намагається всіляко уникати навіть найбільш круглих кутів. Для Рака найголовніше спокій, розмірений спосіб життя без злетів і падінь, безпека власного будинку, членів сім'ї. Тому Рак на багато піде, щоб набагато довше зберегти свою ідилію без життєвих сюрпризів.

Діва
Намагається ніколи не вступати в конфлікт і тим більше розв'язувати війну. Діва вважає, що будь-який конфлікт можна вирішити без рукопашної, варто тільки сісти за стіл переговорів. Для свого захисту Діва найчастіше йде на будь-які авантюри, щоб безпечно для себе позбутися непотрібної людини, але тільки чужими руками. Підмовити, наговорити, підлаштувати і горизонт вже вільний.

Терези
Терези – знак справедливості, але якщо для цієї справедливості необхідна довга і кровопролитна битва, то Терезам важко зважитися на такий серйозний крок. Терези не люблять бійки і агресію, тому конфліктні ситуації намагаються максимально вирішити цивілізовано. Якщо ж не виходить вирішити проблему без розборок, Терези будуть все одно намагатися врегулювати дипломатичним шляхом. Нікчемність це або боягузтво нехай Терези вирішать самі.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: