Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Мукачівщині минулої доби розкривали три злочини

На Мукачівщині минулої доби розкривали три злочини
Співробітники поліції Мукачівського відділення встановили осіб, причетних до крадіжок з приватних будинків та незаконного заволодіння автотранспорту. За усіма фактами у поліції розпочали слідство.

Працівники кримінальної поліції Мукачівського району встановили і затримали двох осіб, причетних до незаконного заволодіння автомобілем марки «ВАЗ 2101».

В ході слідства поліцейські встановили, що двоє мешканців села Клячаново, віком 18 та 19 років, близько 05.30 год, на вулиці Центральній у селі Ракошино викрали чуже авто. Під час слідчих дій полісмени за місцем проживання одного з фігурантів кримінального провадження вилучили частину деталей з викраденого автомобіля. Кузов, мотор до авто та інші запчастини – мешканці села Кальник перепродали.

За фактом незаконного заволодіння автотранспортом у поліції проводять розслідування за ознаками частини 1 статті 289 Кримінального кодексу України. Правоохоронці перевіряють молодих чоловіків на причетність до вчинення аналогічних правопорушень на території району, йдеться на офіційному сайты Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

Окрім того, поліцейські Мукачівщини встановили особу вже судимого 34-річного мешканця села Горонда, який підозрюється у вчиненні двох крадіжок з будинків жителів району.

У селі Жнятино під час гостювання у знайомих чоловік викрав мобільний телефон та велосипед. За кілька днів після вчиненого, підозрюваний вчинив ще одну крадіжку з приватного будинку своєї односельчанки. У неї він викрав тюнер до телевізору та велосипед. Викрадені речі поліцейські вилучили за місцем проживання підозрюваного.


За ознаками статті 185 Кримінального кодексу України у поліції проводять розслідування. Зараз вирішують питання про обрання йому міри запобіжного заходу, передає відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: