Вхiд на сайт
Авторизацiя

Синоптки попередили закарпатців про заморозки

Синоптки попередили закарпатців про заморозки Вночі та вранці 5 жовтня на більшій частині території Закарпатської області на поверхні ґрунту та в повітрі очікуються заморозки 0-3°.

На добу з 21 год. 04 жовтня до 21 год. 05 жовтня 2018 року по Закарпатській області очікується мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці на більшій частині території області заморозки на поверхні грунту та в повітрі 0-3°, подекуди слабкий туман. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-3° морозу, на рівнині 0-3° тепла, вдень 12-17°, в горах місцями 6-11° тепла.
Автошляхи: Без опадів. Вночі та вранці на більшій частині території області заморозки на поверхні грунту та в повітрі 0-3°, подекуди слабкий туман. Видимість добра, в тумані 500-900 м.

В м. Ужгород очікується мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці на поверхні грунту заморозки 0-2°. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-2° тепла, вдень 14-16° тепла.

Закарпатськй гідрометеоцентр


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: