Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція скерувала до суду обвинувачення виноградівцю, якого підозрюють у майнових злочинах

Поліція скерувала до суду обвинувачення виноградівцю, якого підозрюють у майнових злочинах
Справу з обвинувальним актом стосовно 39-річного мешканця Виноградівщини, який вчинив 5 майнових злочинів на території Мукачева, поліцейські відділу направили до суду. Підозрюваний перебуває під вартою.

Співробітники Мукачівського відділу поліції завершили досудове розслідування багатоепізодної справи щодо 39-річного уродженця міста Керч Автономної Республіки Крим, який тимчасово проживає у місті Виноградів.

В ході розслідування полісмени з’ясували, що чоловік протягом тижня тричі проникав до помешкання жителів Мукачева, обікрав автомобіль, який був припаркований у дворогосподарстві на вулиці Мункачі та здійснив крадіжку комп’ютерної техніки зі службового кабінету державної установи.

Поліцейські кримінальної поліції Мукачева, зібравши доказову базу, оперативно встановили особу чоловіка і затримали його. Крадені речі полісмени частково вилучили. Зараз його перевіряють на причетність до інших майнових злочинів, вчинених на території Виноградівського та Берегівського районів.

Кримінальне провадження, відкрите за частинами 2 та 3 статті 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням) Кримінального кодексу України поліцейські скерували до суду. Зараз підозрюваний перебуває під вартою. Покарання фігуранту справи обере суд.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: