Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція завершила пошуки зниклої 18-річної закарпатки: всі подробиці

Поліція завершила пошуки зниклої 18-річної закарпатки: всі подробиці
На Ужгородщині, Мукачівщині та Великоберезнянщині поліцейські встановили місцезнаходження зниклої 18-річної дівчини та трьох чоловіків, один з яких підозрюється у скоєнні злочинів.

Студента з села Ключарки Мукачівського району, який зранку пішов на навчання у місто Ужгород і не повернувся, поліцейські знайшли у місті Київ. Як з’ясували правоохоронці, 18-річний хлопець після закінчення занять сів на потяг і поїхав до столиці. Там, за орієнтуванням поліції Закарпаття його затримали київські правоохоронці. Зараз він вдома, загрози його життю чи здоров’ю нема.

Оперативно поліція Великоберезнянщини спільно з місцевими мешканцями встановила місцезнаходження 49-літнього жителя села Дубриничі, що на Перечинщині. Чоловік 30 вересня вийшов з будинку своєї матері у селі Домашин, та додому не дійшов. Після самостійних пошуків зниклого, жінка звернулась до поліції. В результаті проведених заходів місцевого мешканця знайшли в урочищі «Іванчівський потік», неподалік села Кострино. Його доставили до районної лікарні селища Великий Березний для надання необхідної медичної допомоги.

Працівники Ужгородського відділення поліції живу та здорову повернули додому 18-річну жительку села Пацканьово, про зникнення якої заявила її сестра. Дівчина весь час перебувала у знайомих у селищі Середнє, а на телефонні дзвінки не відповідала через те, що у неї розрядився мобільний телефон.

Підозрюваного у вчиненні крадіжок у місті Чоп розшукали і доставили до органів суду поліцейські Ужгородського районного відділення. В ході розслідування працівники поліції встановили, що 38-річний мешканець села Саловка, неодноразово проникав до помешкання місцевих мешканців і вчиняв майнові злочини. Зараз затриманий перебуває у суді для відновлення розгляду справи, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: