Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні введуть фото- й відеофіксацію на дорогах: Кабмін дав ''зелене світло''

В Україні введуть фото- й відеофіксацію на дорогах: Кабмін дав ''зелене світло''
Кабінет міністрів України дозволив фото- й відеофіксацію порушень правил дорожнього руху. Відповідне рішення члени уряду ухвалили на засіданні 3 жовтня.

Документ розширив перелік технічного обладнання, яке на законодавчому рівні допускається для контролю безпеки на дорогах, повідомили у прес-службі Кабміну.

"Контроль безпеки дорожнього руху до сьогоднішнього дня міг проводитися тільки за допомогою засобів дистанційного вимірювання швидкості, таких як TruCAM або "Візир". Відтепер на дорозі дозволено використання засобів визначення просторово-часових координат і засобів фото- й відеофіксації порушень в автоматичному режимі", — пояснили в уряді.

У пояснювальній записці до постанови зазначається, що ведення автоматичної фіксації порушень ПДР приведе до зниження аварійності й кількості ДТП. Також це матиме позитивний економічний вплив на українських виробників таких технічних засобів, оскільки зросте попит на них.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: