Вхiд на сайт
Авторизацiя

Руслану Лижичко призначили амбасадором відновлюваної енергії в світі

Руслану Лижичко призначили амбасадором відновлюваної енергії в світі
Міністерство закордонних справ заявляє, що співачка, громадський діяч Руслана Лижичко була призначена глобальним амбасадором відновлюваної енергії у світі на саміті WindEnergy Hamburg 2018 у Гамбурзі (Німеччина).

Про це йдеться в повідомленні МЗС, передають Українські Новини.

"...Завершився шоу-перфоманс Руслани на глобальному саміті WindEnergy Hamburg 2018 у Гамбурзі (Німеччина). Руслана офіційно проголошена глобальним амбасадором відновлюваної енергії у світі й отримала відповідний сертифікат ініціативи Global 100% RE з рук Стефана Гсаенера (генеральний секретар Всесвітньої вітроенергетичної асоціації та член виконавчого комітету платформи Global 100% RE)", - сказано в ньому.

Під час свого виступу Лижичко заявила, що для всього людства розвиток відновлюваної енергії означає відмову від ядерної енергії, використання вугілля, нафти й газу.

Нагадується, що в серпні міністр закордонних справ Павло Клімкін і Лижичко підписали меморандум про співпрацю між Міністерством закордонних справ та Офісом амбасадора відновлюваної енергії.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: