Вхiд на сайт
Авторизацiя

Перли Афродіти: на Закарпатті можна скуштувати рідкісний і дорогий делікатес

Перли Афродіти: на Закарпатті можна скуштувати рідкісний і дорогий делікатес Закарпаттю традиційно є чим здивувати гурманів і любителів делікатесів. На цей раз пропонуємо Вам відвідати ферму равликів, яка знаходиться в Хустському районі, село Нижнє Селище.

Кожен гість, який вибрав відпочинок в Закарпатті, за попереднім замовленням, може вибрати екскурсію та дегустацію цих унікальних делікатесів, щоб поповнити свою колекцію смаків.

Дегустація равликів коштує 70 гривень, з екскурсією по фермі - 100 (зверніть увагу, що ціна може варіюватися, залежно від періоду і кількості продукції, групи. Тому уточнюйте усі перед Вашим візитом заздалегідь по телефону 0680913922).

Особливо слід відзначити унікальний гастрономічний продукт, справжній делікатес - ікра равликів. Це новинка цього року, і перший випадок виробництва ікри равликів в Закарпатті. На фермі її фасують в баночки по 50 грам, вартість баночки становить 1,5 тис. грн.

Для дегустації, туристам і гостям ферми подають ікру змащену на хліб з маслом, із зеленню листя петрушки і часником.

Що цікаво, равликів подають в спеціальному соусі, з традиційною закарпатськими продуктами: бринзою, лекваром, що дуже цікаво підходить, і збільшує гастрономічний досвід гурманів.

Хочете дізнатися, яка ікра равликів на смак? Так, під час дегустації на фермі, Ви зможете її покуштувати. На смак вона сильно відрізняється від осетрової ікри як за зовнішнім виглядом так і за смаком. Ікра равликів, це щось між смаком осені і нотками лісових трав. Ще можна відчути свіжість лісу, аромат грибів, аромат вологи. Не дивно, адже равлик живе в природі.

Що треба знати про ікру равликів?

Ще в стародавній Греції їли ікру равликів тільки аристократи;
За своїми розмірами, вона схожа на перлини, оскільки ікринки досить великі за розміром, і мають молочний колір. У деяких назвах її звуть - перли Афродіти; Один равлик за рік виробляє близько 100 ікринок, має вагу 3-4 грами; Зверніть увагу, що це не масовий продукт, а равлики ікру відкладають два рази в рік, тому якщо Ви дійсно хочете спробувати цей делікатес, замовляйте заздалегідь.
Отже, якщо Ви справжній гурман, і шукаєте чим себе здивувати? Вам в Закарпатт, в село Нижнє Селище, де Ви зможете продегустувати равликів і справжню ікру, ну і звичайно при необхідності придбати.

Як доїхати до ферми равликів?

Доїхати можна на автомобілі, або автобусом з міста Хуст, в напрямку села Нижнє Селище.
Перли Афродіти: на Закарпатті можна скуштувати рідкісний і дорогий делікатес
Перли Афродіти: на Закарпатті можна скуштувати рідкісний і дорогий делікатес
Перли Афродіти: на Закарпатті можна скуштувати рідкісний і дорогий делікатес
Перли Афродіти: на Закарпатті можна скуштувати рідкісний і дорогий делікатес



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: