Вхiд на сайт
Авторизацiя

Аварія на газопроводі в Закарпатті: 16 сіл залишилися без газу

Аварія на газопроводі в Закарпатті: 16 сіл залишилися без газу28 вересня о 20.26 за к. ч. в аварійно-диспетчерську службу ПАТ «Закарпатгаз» надійшло повідомлення про пошкодження газопроводу середнього тиску в селі Дубрівка Ужгородського району.

Як повідомив головний інженер ПАТ «Закарпатгаз» Віктор Водзінський, при проведенні несанкціонованих земляних робіт працівниками сільськогосподарського товариства було пошкоджено газопровід середнього тиску. Внаслідок аварії без газопостачання залишаються мешканці 2978 домогосподарств у селах Дубрівка, Ляхівці, Худльово, Андріївка, Гайдош, Кібляри, Пацканьово, Ірлява, Чабанівка, Вовкове, Чертеж, Лінці, Анталовці, Середнє, Верхнє Солотвино та смт. Середнє. На місці події працюють фахівці Ужгородського відділення ПАТ "Закарпатгаз".

ПАТ "Закарпатгаз" закликає клієнтів з порозумінням поставитися до тимчасових незручностей та сприяти газовикам у доступі до помешкань під час відновлювальних робіт. Про відновлення газопостачання буде повідомлено додатково.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: