Вхiд на сайт
Авторизацiя

Які два документи потрібно для оформлення субсидії

Які два документи потрібно для оформлення субсидії
Для оформлення субсидій в Україні у загальних випадках потрібні лише два документи – заява і декларація про доходи. Інші довідки подавати в органи соцзахисту не треба.

Про це розповів міністр соціальної політики України Андрій Рева, передає прес-служба Мінсоцполітики.

У загальному випадку для оформлення субсидії потрібні лише Заява і Декларація про доходи. Довідки потрібні якщо громадяни бажають оформити субсидію не на всіх зареєстрованих, а лише фактично проживаючих у помешканні осіб. Тоді до справи додаються документи з місця роботи в іншому місті, про навчання в іншому місті, про перебування на лікуванні, про постійне місце проживання з ЖЕКу, сільської чи селищної ради,
– заявив Рева.

Зазначається, що субсидію призначають на рік – від травня до травня наступного року. Розмір субсидії розраховують окремо – на літній період, і окремо – на зимовий виключно на основі доходів тих осіб, які зареєстровані і фактично проживають у помешканні.

"Якщо допомогу уже призначено на новий рік (2018-2019 роки), у жовтні їх розмір на опалювальний сезон розрахують автоматично, без повторного звернення", – йдеться у повідомленні.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: