Вхiд на сайт
Авторизацiя

Внаслідок ДТП в Нижніх Воротах ніхто серйозних ушкоджень не отримав

Внаслідок ДТП в Нижніх Воротах ніхто серйозних ушкоджень не отримав
У Воловецькому районі за сто метрів від поста «Нижні Ворота» трапилася ДТП за участі автомобіля "ГАЗ" та пасажирського туристичного автобуса. Внаслідок зіткнення троє осіб з вантажівки отримали тілесні ушкодження, ніхто з них серйозно не травмувався.

Сьогодні, 27 вересня, на лінію «102» надійшло повідомлення про ДТП в постраждалими за сто метрів від поста «Нижні Ворота» у Воловецькому районі. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що автомобіль "ГАЗ-66-15" зачепив пасажирський автобус з туристами.

Внаслідок зіткнення постраждало троє осіб з вантажівки, ніхто з пасажирів автобуса не травмувався. Попередньо потерпілі не отримали серйозних ушкоджень, їх госпіталізовано для надання медичної допомоги. Поліція Закарпаття встановлює обставини, за яких трапилася ДТП. Про деталі буде проінформовано згодом.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: