Вхiд на сайт
Авторизацiя

У жовтні Україну накриє декілька магнітних коливань: коли очікувати

У жовтні Україну накриє декілька магнітних коливань: коли очікувати
У жовтні очікується кілька магнітних збурень, які можуть вплинути на самопочуття метеозалежних людей. Фахівці стверджують, що в період з 2 по 28 жовтня включно у космосі не очікується активації магнітних бур.

А ось 1, 29, а також і 30 числа очікуються слабкі магнітні збурення, які негативним чином позначитися на загальному самопочутті всіх метеозалежних людей.

Що потрібно зробити, щоб звести до мінімуму настання негативних для самопочуття людини явищ:

з раціону повністю виключити споживання жирної їжі, яка активно сприяє підвищенню норми холестерину;
виключити споживання будь-яких спиртовмісних напоїв;
скоротити до мінімуму нервові переживання, посилені фізичні навантаження, переїдання;
якщо людина страждає яскравою метеозалежністю, то негативні дати йому рекомендовано не сідати за управління автотранспортом, а також потрібно відмовитися від будь-яких поїздок або подорожей;
при прояві загального нездужання необхідно приймати препарати, які ліквідують неприємні симптоми, наприклад, при підвищеній нервозності рекомендовано приймати заспокійливі медикаменти, при порушенні ритму серцевої м'язи - серцеві препарати та інше.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: