Вхiд на сайт
Авторизацiя

НБУ з листопада спростить купівлю валюти

НБУ з листопада спростить купівлю валюти
З 1 листопада 2018 року ослаблено валютний контроль для купівлі іноземної валюти нерезидентами з метою повернення за кордон іноземних інвестицій за результатами операцій з ОВДП.

Про це повідомив заступник голови Національного банку Олег Чурій під час щоквартальної зустрічі Правління НБУ з керівниками сорока найбільших банків країни, повідомляє прес-служба Нацбанку.

“Національний банк продовжує проводити валютну лібералізацію, спрямовану на поліпшення інвестиційного клімату. Так, з 1 листопада буде ослаблено валютний контроль для купівлі іноземної валюти нерезидентами з метою повернення за кордон іноземних інвестицій за результатами операцій з ОВДП”, – зазначив Чурій.

За його словами, послаблення валютного контролю для нерезидентів стане одним із кроків у комплексі заходів, спрямованих на збільшення припливу іноземного капіталу на ринок державного боргу України.

“Разом з законом про номінального утримувача і відкриттям рахунку міжнародного розрахункового депозитарію в депозитарії НБУ це допоможе збільшити приплив іноземного капіталу на ринок державного боргу України”, – зазначив заступник голови НБУ.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: