Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція Закарпаття зупинила два авто з нелегалами та їх супроводом

Поліція Закарпаття зупинила два авто з нелегалами та їх супроводом
Відділ боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції Закарпаття в Перечинському районі зупинив два автомобіля з нелегальними мігрантами та жителями області, які допомагали їм незаконно покинути Україну.

В ніч з 25 на 26 вересня працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції Закарпаття між селами Раково та Тур’я Ремета Перечинського району затримали мікроавтобус «Mercedes Sprinter» з вісьмома нелегальними мігрантами. Окрім іноземців, у транспортному засобі знаходилися водій – 35-річний житель Іршави, 40-річний мешканець Іршавського району та 30-річний ужгородець. Нелегальні мігранти – всі чоловіки, віком від 17 до 33 років, громадяни двох іноземних держав. Крім цього, неподалік поліція зупинила автомобіль «Mazda» під керуванням 43-річного жителя Іршавщини та встановила, що чоловік здійснював супровід для іноземців. В другому транспортному засобі знаходився житель іноземної держави та 18-річна жителька Берегівщини.

Поліція Закарпаття встановлює всі обставини спроби переправлення нелегалів через державний кордон України та особи всіх причетних до переправлення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 332 ККУ, тобто незаконне переправлення осіб через державний кордон України. Спійманих нелегалів передали до Чопського прикордонного загону.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: