Вхiд на сайт
Авторизацiя

Два нові видання закарпатських авторів презентували в Ужгороді

Два нові видання закарпатських авторів презентували в Ужгороді
Ці книги побачили світ у видавництві «Український пріоритет».

Володимир ШОВКОВШИТНИЙ

письменник, видавець

В Ужгороді буває кілька разів на рік, мені тут дуже комфортно, найкращі дівчата тут, найкращі бібліотекарі. Буде презентація двох ваших авторів, чудових ужгородців, письменників – Вікторії Андрусів, це буде казка для дітей, а особливо для дорослих. Друга книга – важливого для мене і для України чоловіка — професора Сергія Федаки.

«Гомопарк». Таку назву має нове видання авторки Вікторії Андрусів, яка нині живе у США. Книга буде цікавою для широкого кола читачів, фактично – немає ніяких вікових обмежень.

Вікторія АНДРУСІВ

письменниця

Назва, без сумніву, провокативна, мене увесь час запитували: «Чи не станеться так, що вона пов’язана із дуже модними зараз течіями серед молоді?». Скажу відразу – ні. Немає нічого спільного. Мій «Гомопарк» — це такий собі аналог зоопарку, але це місце, де за ґратами тримають не тварин, а людей. Проповідую своєю книгою гуманне ставлення до навколишнього світу, до світу тваринного, флори та фауни загалом. У цій складній ситуації, коли люди опиняються за ґратами, звірі у силу своєї гуманності, не дозволяють глумитися над ними, ходити і робити усі ті речі, які можуть дозволити собі люди.

«Історія України у датах і подіях» — найновіше видання хронології розвитку нашої країни. Книга від професора Сергія Федаки охоплює часи від перших згадок про Україну і до моменту завершення АТО та початку ООС – операції об’єднаних сил. За часи незалежності усього дві таких хронології виходило друком, збірка Сергія Федаки – фактично є третьою.

Сергій ФЕДАКА

доктор історичних наук, професор УжНУ, письменник

Видавництво «Український пріоритет» презентує мою книгу «Історія України у датах і подіях». Це найбільш стислий виклад історії України, де коментаря як такого немає, є тільки дати, дати, дати, хронологічний довідник. Приблизно 5 тисяч дат: від 1 млн років тому, коли людина вперше з’являється на території України, і до 30 квітня 2018 року, а наступного дня була здана книжка видавцю. Це дуже красиве видання, компактне. Сподіваюся, воно стане у нагоді моїм студентам, так і по всій Україні. Це той хронологічний виклад, довідник, який за 10-15 років, не видавався в Україні.

У планах видавництва – розширення географії опублікованих авторів, уже працюють і з кількома закарпатськими письменниками.

Докладніше дивіться у відео:



Джерело.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: