Вхiд на сайт
Авторизацiя

Кого не позбавлять субсидії (ВІДЕО)

Кого не позбавлять субсидії (ВІДЕО)
Відмовити у субсидії не можуть громадянам, чиї доходи менші за мінімальні.

"Громадяни, які отримують менше за мінімальну зарплату, мають змогу звернутися до Комісії з питань призначення житлових субсидій. Тим, хто в повному обсязі сплачує єдиний соціальний внесок, Комісія у дохід порахує 3 або навіть один прожиткових мінімуми. Таким чином розрахує розмір субсидії", - заявив міністр соціальної політики Андрій Рева, повідомила прес-служба Мінсоцполітики.


Якщо громадян з вини роботодавця не сплачує єдиний соціальний внесок, то субсидію надаватимуть на загальних умовах без розгляду справи Комісією. У таких випадках субсидію розраховують на основі реально отриманих доходів. Тобто з урахуванням мінімальної заробітної плати.

Щоб отримати субсидію, українцям не потрібно виписувати з житла громадян, які не проживають за місцем реєстрації. За словами Андрія Реви, Постанова уряду №329 не вимагає виписувати людей, які прописані за адресою, але живуть і працюють в інших містах. Субсидія залежить від доходів тих, хто фактично проживає у домогосподарстві. Кількість прописаних не впливає на розмір субсидії.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: