Вхiд на сайт
Авторизацiя

15 продуктів, які можна і потрібно їсти ввечері

15 продуктів, які можна і потрібно їсти ввечеріНа сьогодні існує маса хитрощів для людей, що страждають зайвою вагою. Домагаючись ідеальної фігури, багато хто йде невірним шляхом виснажливих тренувань і дієт.

Збалансоване харчування, що включає легко засвоювані продукти, - це і є правильний початок для нового життя в здоровому і стрункому тілі.
Цілих 15 варіантів низькокалорійних продуктів допоможуть урізноманітити щоденний раціон вечірнього харчування після 6 годин.

1. Страви з грибів

Час забути про те, що гриби є занадто важкою їжею для шлунку, оскільки це міф. Уникаючи обжарювання, ви зможете насолодитися легким дієтичним гарніром з відварених грибів без додаткових жирних соусів і зайвих інгредієнтів.

2. Ікра з овочів

На сьогодні існує маса рецептів приготування овочевої ікри з грибів, баклажанів або кабачків. Вибирайте будь-яку і створюйте різноманітність простих і смачних страв на кожен вечір.

3. Малина

Хочете смачний і корисний десерт? Малина у вашому розпорядженні! Вона не лише не шкодить фігурі, але і приносить колосальну користь для роботи систем шлунку і кишківника, а також допомагає шкірі виглядати свіжою і здоровою.

4. Дієтична риба

Для любителів рибних страв важливо зробити правильний вибір на користь дієтичних сортів риби. Тріска - це, як раз-таки, той тип риби, який благотворно позначається на травленні, не додаючи зайвих кілограм, а також зміцнює організм в цілому.

5. Відварена кукурудза

Саме відварена, а не консервована кукурудза відмінно справляється з вивільненням накопичених організмом жирів і холестерину.

6. Нектарин

Існує поширена думка про те, що вживання фруктів у вечірні години веде до нетравлення. Нектарин - це відмінний приклад того, що не варто вводити табу на усі фрукти, якщо ви хочете наситити організм клітковиною і поліпшити процес засвоєння їжі, особливо жирної.

7. Абрикоси

Незважаючи на свій маленький розмір, цей плід зберігає в собі не мало користі. Окрім того, що абрикоси є сукупністю цінних для організму вітамінів і мікроелементів, вони ще і низькокалорійні! Саме тому вам варто включити абрикоси у ваше вечірнє меню без всяких сумнівів.

8. Ріпа

Не треба забувати про такий овоч як ріпа. Головні достоїнства ріпи - її здібності в насиченні і оздоровленні організму. Вживаючи ріпу на вечерю, ви запобігаєте накопиченню шкідливих речовин і сприяєте швидкого очищення організму.

9. Гарбуз

Ще один дієтичний плід, який, окрім солодкого і пряного смаку, містить в собі гамму вітамінів, що благотворно позначаються на здоров'ї. Існує безліч різноманітних рецептів приготування гарбуза, кожен з яких припаде вам за смаком.

10. Капуста

Якщо ви відчуваєте гостру нестачу вітаміну B (вона проявляється в загальній втомі, в проблемах з кістками, зубами або шкіри) сміливо і як можна частіше налягайте на капусту. Цей дієтичний овоч допоможе зняти втому і зміцнить ослаблений імунітет.

11. Риба камбала

Головні дії метіоніну, що входить до складу камбали, полягають в насиченні організму білком, амінокислотами, а також в здатності прискорення жирового обміну.

12. Ківі

Ківі - це справжній подарунок для тих, хто любить смачну і здорову їжу. Цей продукт не лише майстерно справляється з розщеплюванням жирів, але і повертає почуття легкості в шлунку.

13. Селера

Хочете позбавитися від зайвий калорій без втручання дієт, що виснажують, і вправ? Тоді включіть цю корисну рослину в список продуктів вашого раціону. Негативна калорійність селери змусить ваш організм витратити достатню кількість енергії на її переварювання, що негайно приведе до спалювання жиру.

14. Груша

Захотілося смачного і соковитого фрукта? Тільки не вибирайте яблуко, адже воно викликає апетит. Краще віддайте перевагу стиглій груші. Цей плід вгамує ваш голод, незважаючи на свою низьку калорійність.

15. Буряк

Так само як і гарбуз, буряк залишається однаково смачним незалежно від йогої приготування. Насолодіться вареним, печеним або навіть сирим буряком, не забуваючи про його корисну властивість спалювання жиру.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: