Вхiд на сайт
Авторизацiя

Майже 40 осіб із подвійним громадянством виявлено за цей рік на Закарпатті

Майже 40 осіб із подвійним громадянством виявлено за цей рік на Закарпатті
Про це повідомив представник Чопського прикордонного загону Артем Олійник в ефірі телеканалу Тиса-1.

– Цього року ми зафіксували вже 39 випадків пред’явлення громадянами України паспортів інших держав. У минулому році було 49 випадків. У 90% випадках – це паспорти Угорщина, все інше – Словаччини, Румунії та навіть Ізраїлю. Коли ми виявляємо такі випадки, то складаємо протоколи про адміністративне правопорушення і відправляємо документи до суду. Паспорт ми не вилучаємо, бо не маємо на це законних підстав, – повідомив прикордонник.

Зауважимо, що Чопський прикордонний загін відповідає лише за частину кордону в межах Закарпаття. За іншу – Мукачівський прикордонний загін.

Нагадаємо, що днями між Києвом і Будапештом виник скандал через відео, на якому громадяни України отримують угорське громадянство.

У продовження скандалу: сайт Миротворець почав оприлюднювати осіб, у яких виявили угорське громадянство.

Про це пише Mukachevo.net.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: