Вхiд на сайт
Авторизацiя

За добу поліція задокументувала 5 фактів нетверезої їзди за кермом

За добу поліція задокументувала 5 фактів нетверезої їзди за кермомУ всіх випадках інспектори груп реагування патрульної поліції винесли відповідні адмінматеріали, які згодом буде скеровано до суду.

Протягом минулої доби на Закарпатті зафіксовано 5 фактів керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння.

У Перечині до місцевого відділку поліції надійшло повідомлення від аноніма про те, що селом Сімер на авто «ВАЗ-2107» пересувається особа у стані алкогольного сп’яніння. Транспортний засіб, за наданими характеристиками, оперативно розшукали. Встановили особу водія. Ним виявився 59-річний мешканець Перечина.

Під час спілкування з водієм, інформація про те, що він напідпитку підтвердилася. Проте від медосвідування чоловік відмовився і на нього при свідках склали відповідні адмінматеріали за статтею 130 КУпАП.

Між селами Кам’янське та Сільце на Іршавщині поліцейські зупинили автомобіль «ВАЗ-2101», під керуванням 34-річного мешканця Сільця. На авто, у темну пору доби, не освічувався задній номерний знак. Водію зробили зауваження, однак у ході спілкування з ним виявилося , що чоловік напідпитку. Від проходження обстеження водій відмовився, тому на нього адмінматеріали склали при свідках.

У Рахові факт керування транспортом напідпитку зафіксували о 23:40. Тут група реагування патрульної поліції помітила мотоцикліста без шолома. Чоловіка зупинили . Встановлено, що він 36-річний місцевий мешканець. За кермом свого мотоцикла водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. У ході медосвідування виявилося, що у крові водія – 1,58 проміле алкоголю. На порушника склали відповідні адмінматеріали.

Крім того, протоколи за статтею 130 КУпАП складено ще на Воловеччині та Тячівщині.

Усі матеріали буде скеровано до суду.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


© Офіційний сайт Головного управління Національної поліції в Закарпатській області : https://zk.npu.gov.ua/news/adminprotokoli/za-dobu-policziya-zadokumentuvala-5-faktiv-netverezoji-jizdi-za-kermom/


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: