Вхiд на сайт
Авторизацiя

Пішла з дому і не повернулась: на Закарпатті шукали неповнолітню дівчину

Пішла з дому і не повернулась: на Закарпатті шукали неповнолітню дівчину
15-річну мешканку селища Чинадієво поліцейські відділення поліції розшукали і доставили додому. Загрози здоров’ю та життю дівчини нема.

До поліцейських Мукачівського відділення поліції надійшло повідомлення про зникнення неповнолітньої від батька дівчини. Заявник повідомив, що його 15-річна донька разом зі своїм знайомим пішла з дому і не повернулась. На телефонні дзвінки школярка також не відповідала.

В результаті проведених пошукових заходів поліцейські встановили місцезнаходження зниклої. Вона весь час гостювала у знайомих у місті Свалява.

Зараз розшукану доставили додому, за місцем проживання. Загрози її життю чи здоров’ю немає.

З неповнолітньою та її батьками у поліції провели бесіду про недопущення подібних випадків у майбутньому, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: