Вхiд на сайт
Авторизацiя

Суд обрав міру запобіжного заходу для підозрюваного у смертельній аварії на Ужгородщині

Суд обрав міру запобіжного заходу для підозрюваного у смертельній аварії на Ужгородщині
Поліція взяла під варту фігуранта резонансної аварії, у результаті якої на Ужгородщині загинула 15-річна школярка. Підозрюваного у вчиненні ДТП із зали суду забрали до ізолятора тимчасового тримання.

Сьогодні, 19 вересня, в Ужгородському міськрайонному суді відбулося судове засідання, на якому розглядалося питання про обрання міри запобіжного заходу для водія автомобіля Volkswagen, який на смерть збив школярку на Ужгородщині.

Нагадаємо, аварія трапилася у селі в селі Нижнє Солотвино. Особу водія авто, який після скоєння злочину намагався уникнути покарання, покинувши межі України, оперативно встановили та затримали правоохоронці поблизу кордону.

Читайте також: Намагалися втекти: поліція заявила про затримання винуватців смертельної ДТП на Закарпатті

До судового засідання його було затримано у порядку статті 208 КПК України.

Сьогодні ж суд обрав запобіжний захід для 22-річного іноземця. Чоловіка помістили під варту без можливості внесення застави. Термін утримання у ізоляторі тимчасового тримання – 2 місяці. За цей час слідчі повинні встановити усі обставини трагічного випадку. Після цього суд ознайомиться з доказовою базою та визначиться з мірою покарання для фігуранта, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: