Вхiд на сайт
Авторизацiя

З Сум до Ужгорода додали вагонів

З Сум до Ужгорода додали вагонівЗалізничне сполучення з західною Україною користується підвищеним попитом у сумчан. Тому, починаючи з 17 вересня, до поїзда № 045Л / 046Д Лисичанськ-Ужгород "Укрзалiзниця» додала два плацкартних причіпних вагона - Суми - Ужгород. Поки тільки до кінця поточного місяця.
Якщо пасажири будуть їздити, то додаткові вагони залишать. Про це ВШ повідомили на Сумському ж.-д. вокзалі. З Сум поїзд відправлятиметься о 16.27, в Києві - в 22.31, в Ужгороді - о 14.25. Зворотно з Ужгорода він їде в 20.50 і прибуває до Сум о 18.02. Поїзд курсує щодня, вартість квитків з Сум до Ужгорода - від 177, 94 грн. Слід через Білопілля, Ворожбу, Конотоп, Київ, Львів, Стрий, Сваляву, Мукачево.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: