Вхiд на сайт
Авторизацiя

Відтепер Україна має власний експортний бренд

Відтепер Україна має  власний експортний бренд
У світі наш вітчизняний бренд побачать вже на міжнародній виставці у листопаді.

Міністерство економічного розвитку і торгівлі представило Експортний бренд України.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби відомства. 

Над створенням бренду працювали експерти Офісу з просування експорту за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках ініціативи ЄС EU4Business.
"Експортний бренд допоможе покупцям по всьому світу краще впізнавати українську продукцію. Це зможе об'єднати різні за асортиментом і типом товари та послуги під єдину візуальну концепцію та стилістику. Звісно, так буде створений додатковий  візуальний зв'язок між різними галузями та секторами", - сказав міністр економіки Степан Кубів.

Бренд забезпечить єдине візуальне брендування українських експортерів на міжнародних виставках, сприятиме комунікації основних повідомлень бренду та якісних характеристик товарів, інформуватиме про переваги галузей України, спрямованих на експорт.

Зазначається, що Експортний бренд України споріднений із загальнонаціональним

Ukraine now. Навіщо Україні єдиний масштабний бренд країни брендом країни Ukraine Now. Це відповідає політиці держави створювати стійкий емоційний та візуальний зв'язок між різними галузями та секторами.

Вперше новий експортний бренд представлять на виставці China International Import EXPO 2018 у листопаді цього року. Україна виступить з пропозиціями у харчовій промисловості, інформаційно-комунікаційних технологіях, машинобудуванні, аерокосмічній та авіаційній галузях, а також у секторі туризму. 

Нагадаємо, на популяризацію України у світі за підсумками 2018 року буде витрачено близько 35 мільйонів гривень.

Відтепер Україна має  власний експортний бренд


Джерело.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: