Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на вівторок, 18 вересня: кого чекає удача

Гороскоп на вівторок, 18 вересня: кого чекає удача
Гороскоп на сьогодні, 18 вересня 2018 року, для всіх знаків Зодіаку. Докладніше дізнайтеся про поради астрологів.

ОВЕН

Овни зможуть гідно вийти з ситуації, яка склалася. В особистому житті у вас повний штиль, а може це просто затишшя перед бурею?

ТЕЛЕЦЬ

Цей вівторок для вас пройде під знаком любові. Вас може чекати приємне знайомство або романтичний вечір. Не дозволяйте своїм страхам сьогодні зіпсувати вам настрій.

БЛИЗНЮКИ

Близнюкам не варто сьогодні ризикувати і пускати гроші на вітер. Знайомий попросить вас про допомогу, і ви не зможете відмовити.

РАК

Раків чекає жвава розмова, яка може перерости у сварку. Через те, що ви сьогодні на взводі, ви можете розлютити. Надалі ви пошкодуєте про це, тому краща порада дня - тримайте емоції при собі.

ЛЕВ

Левам сьогодні зірки обіцяють відмінний день без напрягу і турбот. Краще звільнитися сьогодні раніше і сходити з кимось із близьких у кіно або ж посидіти в барі.

ДІВА

Дівам сьогодні краще стежити за тим, що ви говорите і не давати марних обіцянок. Скоро ви можете пошкодувати про це.

ТЕРЕЗИ

Терези занадто довго відмовляли собі в бажаннях і вчинках. Зірки натякають, що вам варто задуматися над зміною своїх поглядів. Може, вам сподобається?

СКОРПІОН

Останнім часом ви занадто часто "забиваєте" на бажання оточуючих. Не варто так робити - часто вам дають дійсно непогані поради.

СТРІЛЕЦЬ

Вам час відпочити. Останнім часом ви пристойно себе загнали, а повноцінний відпочинок - це саме те, що вам зараз потрібно. Зупиніться, видихніть і розслабтеся - сьогодні можна.

КОЗЕРІГ

Сьогодні зірки радять вам утриматися від прийняття важливих рішень - вівторок не кращий день, оскільки все може обернутися проти вас. Краще відпочиньте.

ВОДОЛІЙ

Зірки говорять, що сьогодні прекрасний день для романтичних побачень і посиденьок із друзями. Відкладіть справи і проведіть час з близькими.

РИБИ

Сьогодні вас очікує завантажений день, але не хвилюйтеся - результат ваших зусиль точно вас порадує.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: