Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатець став чемпіоном України з боксу

Закарпатець став чемпіоном України з боксу
Змагання тривали в період із 3 до 8 вересня в Маріуполі.

На чемпіонаті України з боксу серед спортсменів до 22 років закарпатець Роберт Мартон із Мукачева виборов золоту медаль. Вона вже 6-та за ліком для Мартона, що він отримував на різних чемпіонатах України.

У коментарі «НЗ» Роберт зазначив: «Після жеребкування мав провести 4 поєдинки у своїй ваговій категорії (+ 91 кг), однак через різні причини, зокрема травми суперників, виходив на ринг лише двічі. Першого разу проти боксера з Черкас Назара Кібкало завершив бій достроково, а другого, проти представника Запоріжжя Андрія Курти, всі три судді віддали перевагу мені за очками – 5:0».

Саме через те, що з запланованих 4-х боїв провів лише два, вже за тиждень Р. Мартон відправиться на міжнародний боксерський турнір до Румунії. А за два місяці на нього чекають ще серйозніші змагання – чемпіонат України серед дорослих, який відбудеться в Харкові. Потім готуватиметься до чемпіонату Європи.
«Якщо на чемпіонаті країни до 22 років я був одним із найстарших боксерів, то в чемпіонаті серед дорослих стану чи не наймолодшим. Усі мої суперники старші й досвідченіші», – додав Р. Мартон. Боксер запевнив, що перебуває в чудовій формі, готувався до змагань у таборі збірної України на тренувальних зборах у Тисовці та Маріуполі, тож до випробувань готовий.

Окрім Роберта Мартона, в змаганнях чемпіонату країни до 22 років взяли ще двоє закарпатців – Владислав Роман (вагова категорія до 75 кг) та Олександр Гаджибеков, які поступилися своїм опонентам у перших поєдинках.
Новини Закарпаття


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: